Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_j945mgklnj70pklflar4lmvac6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Letsgoactive |

Misset Horeca Academy | Letsgoactive

Letsgoactive biedt via de Misset Horeca Academy diverse trainingen aan, voor zowel medewerkers als leidinggevenden. De teamtrainingen zijn bij jou op locatie en in overleg samen in te plannen.

 

Op locatie Diverse data vanaf €150


Lees meer over de verschillende trainingen

Ster aan tafel

Restaurant Verkooptraining

Zoek je een korte inspirerende powersessie voor je voltallige restaurant- of terrasteam, dan is ons "Ster aan tafel" powerworkshop een sterke keuze. Waar wij in onze reguliere restauranttraingen uitgaan van maximaal 8 deelnemers per groep, kunnen we hier tot wel 20 deelnemers gaan per trainer. In een tijdsbestek van ca. 2,5 uur gaan we actief met jouw voltallige brigade aan de slag met offensief gastgericht werken. We gaan daarbij vooral doen, want wij heten natuurlijk niet voor niets Letsgoactive!

In de Ster aan tafel powerworkshop komen interactief aan bod:

 • Onderscheidend goed ontvangen van gasten.
 • Hoe maak je nou echt verbinding met je gasten.
 • Upsellen is leuk en eenvoudig, tips & tricks om snel je gemiddelde besteding te verhogen.
 • Gasten actief adviseren, hoe doe je dat?

Je team gaat actief met de materie aan de slag in een superleuke teamwedstrijd-vorm compleet met een leuke verrassing voor het winnende team.

 

 

Max. 25 deelnemers

Je teamleden leren in onze Restaurant Verkooptraining écht verbinding te maken met gasten en op een eenvoudige manier snel te achterhalen hoe je iedere specifieke gast gelukkig kunt maken. Afhankelijk van jullie werken gaan we aan de slag met het actief adviseren van gasten. In de training leer je iedere gast het ultieme advies te geven, 'smaken aan te raken' en de besteding van je gasten substantieel te verhogen. Je zult ervaren dat je werk nog veel leuker wordt, je gasten veel blijer en je omzet hoger. De basis voor succes is ons beproefde Helpen-Principe.

De training bestaat uit twee dagdelen met ca. 3 weken ertussen. De volgende zaken komen in de training aan bod:

 • Gastgerichtheid, wat is het en hoe werkt het?
 • Givability®, de kunst van het geven. Kennismaken met de 7 basisprincipes.
 • Optimaliseren van alle communicatie momenten in de 4 puzzelstukken van de Puzzel van Gastvrijheid: Welkom-Verblijf-Vertrek-Relatie.
 • Leren gasten actief te adviseren inc. 'de smaak aan te raken'.
 • Actief upsellen en hiermee de gemiddelde besteding verhogen.
 • Gastgericht omgaan met lastige situaties en klachten.

Max. 10 deelnemers

Normaal tarief €750 per groep

Misset Horeca Academy tarief €675

Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven

Normaal tarief € 850 per groep

Misset Horeca Academy tarief €750 per groep

Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven

 

Dagelijks je team effectief trainen in 5 minuten

De meest effectieve manier om dagelijks met je team de puntjes op de i te zetten is met een 5-minuten training. Normaal een vast onderdeel van onze trainingen voor leidinggevenden in de horeca, nu ook als losse powertraining te volgen. Een must voor iedere leidinggevende op de restaurant en cateringvloer en ook goed toepasbaar in de keuken. Een investering van slechts één dagdeel met een waanzinnig resultaat!

De training bestaat uit één intensief dagdeel.

Waarom een 5-minuten training en waarom maar 5 minuten?

 • Uitgangspunten van een succesvolle 5-minutentraining.
 • Kennismaken met de bijzondere manier van trainen.
 • Je onderwerpen klein leren houden (max. 2 onderwerpen per training).
 • Oefenen met het ‘Ask don’t tell principe.
 • Mogelijke trainingsonderwerpen.
 • Actief oefenen met het geven van 5-minuten trainingen.

 

Voor deze unieke training voor leidinggevenden kun je je individueel inschrijven.

Succesvol leidinggeven

In deze training voor leidinggevenden leer je effectief leiding te geven aan jouw team. Situaties in te schatten en met behulp van de juiste stijl, overleggen, coachen, delegeren en instrueren. Je leert hoe je een goede instructie geeft, wanneer en hoe je taken delegeert en hoe je medewerkers actief coacht. Daarnaast gaan we aan de slag met het benutten van je ‘managementmomenten van de waarheid’ en leer je te sturen op gedrag en feedback te geven. Je krijgt inzicht in jouw leiderschapsstijl en je werkt aan je persoonlijke aandachtspunten. Een praktische training voor leidinggeven op de vloer. Na de training ben je in staat met zelfvertrouwen je team succesvol te leiden.

Duidelijkheid en persoonlijke aandacht. Die twee zaken zijn belangrijk in een goed lopend team en gemotiveerde medewerkers. En die twee zaken zijn weer doorslaggevend zijn in de productiviteit en service die gasten ervaren.

De training bestaat uit één volledige dag en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Wat maakt een leidinggevende een goede leider?
 • Situationeel leidinggeven, welke stijl hanteer jij in welke situatie?
 • Hoe instrueer je een medewerker optimaal? + oefenen
 • Wanneer delegeer je een taak en hoe doe je dat? + oefenen
 • Omgaan met belemmerende managementovertuigingen.
 • Aanspreken op gedrag. Feedback geven in alle managementmomenten van de waarheid.
 • Je teamleden sterker maken, empoweren en laten groeien.
 • Coachend leidinggeven: vragen stellen i.p.v. antwoorden geven.
 • Je team ‘op scherp zetten’ en duidelijk zijn, uitdagen en ondersteunen.

Voor deze effectieve training voor leidinggevenden kun je je individueel inschrijven.

Misset Horeca Academy tarief €150 per persoon (excl. BTW)

Klik hier om je in te schrijven >>>

Misset Horeca Academy tarief €295 per persoon (excl. BTW)

Klik hier om je in te schrijven >>>

 

Letsgoactive training groep

Letsgoactive training groep is al ruim 15 jaar professionele partner in trainen, coachen, teambuilden en procesbegeleiding in de Horeca. Geen eindeloze theorie maar actie en doen! Onze relaties vinden dat prettig en het leidt tot resultaat. Wij zijn gek op mensen inspireren en beter maken en doen alles om dat te realiseren. Wij helpen organisaties te groeien door de mensen binnen deze organisaties tot bloei te brengen. Wij geloven dat iedereen kan groeien, hoe jong of oud je ook bent en hoeveel of weinig ervaring je ook hebt. Ons motto ‘Maak een feestje van je werk!’ heeft daar alle mee van doen. Want wie een feestje maakt van zijn of haar werk doet dat werk supergoed, dat leidt tot een beter resultaat. Hij of zij heeft er plezier in en dat merken gasten direct.

Als ontwikkelaars van Givability®, de kunst van het ‘geven’, staan wij voor een super gastgerichte werkwijze en leren wij mensen te werken volgens het Helpen-Principe. Wij geloven niet in ‘bestellingen opnemen’ maar in gasten ongelooflijk goed helpen en dat doe je o.a. met een goed advies. Dit kan in iedere horecagelegenheid en op ieder niveau.

Wij helpen je graag met een effectieve training zowel de gastbeleving te optimaliseren als de gemiddelde besteding te verhogen. Welkom bij Letsgoactive training groep!

Organisatie

Partners

Locatie

De events van de Misset Horeca Academy worden op diverse locaties georganiseerd.

Contact

Heb je vragen over de Misset Horeca Academy of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Over Misset Horeca

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemende horecaprofessionals.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_j945mgklnj70pklflar4lmvac6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0