Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_r8v38j9e10uloi1ej5ona1ord0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Foodsafari |

Misset Horeca Academy | Foodsafari

Stap samen met andere ondernemers op de fiets voor een inspiratietour door verschillende steden in Nederland en België. Bezoek de gaafste horecazaken en spot trends die ook voor jouw onderneming relevant en toe te passen zijn. In deze steden komen nieuwe concepten tot bloei. Ondernemers maken hun bedrijf een pareltje, klaar om door ons ontdekt te worden.

De Misset Horeca Foodsafari wordt georganiseerd in steden door heel Nederland. Op dit moment zijn er nog geen nieuwe Foodsafari's gepland.

Ben je geïnteresseerd?
Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden.

 

Diverse steden

Diverse data

Abonnees €129 p.p. | Niet-abonnees €149 p.p.

De Misset Horeca Foodsafari is all inclusive en duurt de gehele dag (van 11:00 tot 16:30 uur)

 

Ik ben geïnteresseerd in de Misset Horeca Foodsafari

De velden met een * zijn verplicht.
(0123456789)

Veelgestelde vragen

Wat gaan we precies zien?

Spoiler alert! Nee, dat gaan we hier natuurlijk niet verklappen. De exacte route blijft tot de dag zelf geheim. Maar de safari is redelijk flexibel, dus als je halverwege iets ziet waar je even wilt kijken, kan dat!

Hoeveel ondernemers/plaatsen bezoeken we?

Tussen de 7 en 12 locaties. Dat hangt een beetje af van hoe hard we fietsen. En natuurlijk hoeveel er te zien is in een stad, de route, de tegenwind, de lunch… Kortom: laat je verrassen!

Wie gaat er mee?

De gids en andere food-professionals in de breedste zin van het woord. Denk aan chefs, ondernemers, bedrijfsleiders of mensen uit de voedingsmiddelenproductie.

Is het alleen voor de horeca-ondernemer?

Iedereen die zin heeft om mee te gaan mag natuurlijk mee! Maar we richten ons wel met name op die doelgroep, dus grote kans dat de meeste safari-gangers in horeca werkzaam zijn.

Wie geeft de safari?

Voor de Misset Horeca Foodsafari werken we samen met Kim Smit. Bij een grotere groep maken we gebruik van een extra gids. Deze leer je kennen op de dag zelf.

Krijg ik de adressen van de bezochte locaties?

Je krijgt op de dag zelf een boekje met alle informatie.

Wat moet ik aan en/of meenemen?

Kleed je naar de activiteit (fietsen, luisteren en eten) dus denk aan sportief en casual. Liefst ook iets warms en regenbestendigs, voor op de fiets.

Wat als het regent?

We gaan ervan uit dat iedereen die meegaat, niet van suiker is. Mocht dit wel het geval zijn, is er een weeralarm, storm, hagel kortom: the works, dan gaan we iets regelen. Denk aan een busje of openbaar vervoer.

Moet ik eten meenemen?

Tijdens de safari zijn lunch en hapje/drankje inbegrepen, dus het is niet nodig. Maar als je iets lekkers meeneemt voor op de fiets, houden we je zeker niet tegen!

Weten de ondernemers dat we komen?

Ja, alle ondernemers zijn op de hoogte van ons bezoek. Vaak staat de koffie klaar, gezellig!
Niet iedere ondernemer houdt een praatje, maar wel zo veel mogelijk ondernemers met een fantastisch verhaal.

Organisatie

Partners

Locatie

De events van de Misset Horeca Academy worden op diverse locaties georganiseerd.

Contact

Heb je vragen over de Misset Horeca Academy of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Over Misset Horeca

Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemende horecaprofessionals.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_r8v38j9e10uloi1ej5ona1ord0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0